de doorwerking | 10 november 2017

interactieve expositie
tussen de regels

schrijf je nu in!

Jij hebt in Dance my Phd! of in een van de Leerplaatsen voor Organiseren 3.0 werk gemaakt van het boek Tussen de regels. Dat heeft tot nu toe ruim 90! (kunst)werken opgeleverd en veel nieuw handelingsperspectief.

Onlangs ontstond het plan om met zoveel mogelijk makers (jij / jullie dus) een ontmoeting te organiseren om elkaars werk te bewonderen en samen te onderzoeken hoe Tussen de regels doorwerkt in jouw dagelijks organisatiewerk. Daarbij zijn ook andere nieuwsgierigen van harte welkom!

Eerder kreeg je hierover al post, dit is de definitieve uitnodiging.
Op vrijdag 10 november organiseren we een interactieve expositie op een prachtige plek waar van oudsher sporen elkaar kruisen en mensen elkaar ontmoeten: het oude station in Houten. Er is ruimte om je werk van destijds te exposeren, wij hebben een verstillend en spraakmakend programma in voorbereiding en Mieke Moor zal nieuw werk presenteren.

We hopen van harte dat je komt: liefst samen met je werk van destijds, en met de ervaringen en inzichten die je in de afgelopen tijd hebt opgedaan. En: neem ook een introducee mee!

Mocht je je al eerder hebben ingeschreven dan vragen we je om dat nogmaals te doen via het formulier.

PRAKTISCHE ZAKEN

PROGRAMMA: 10-13 uur opbouw expositie

13-17 uur interactieve expositie makers & introducees
17-19 uur expositie open voor publiek

KOSTEN: 50-75 euro pp (afhankelijk van het aantal deelnemers)

AANMELDING: vóór 27 oktober

WAAR: http://www.hetoudestation-houten.nl/

Ik kom op 10 november!

    ik komik neem mijn (kunst)werk meeik neem een introducee mee

    Rond 31 oktober hoor je meer over het aantal deelnemers, de invulling van het programma, een routebeschrijving en andere praktische zaken.