Titel: Overweldigende Liefde

Maker: Janneke Hengeveld

Dimence, teamleider zorg en verpleegkundig specialist ggz

“Mijn werk is een docu-snack drieluik van 20 minuten waarin ik drie persoonlijke thema’s heb benaderd die voor mij de spanning opzoekt in enerzijds chaos en anderzijds overorganiseren. Hierdoor krijgt de liefde soms weinig kans. De liefde die ik beschouw als een drijvende kracht in onze organisatiewoede. Liefde die mij fascineert.
De eerste drieluik gaat over religie als organisatie van bestaansliefde. Het laat het geweld zien van religie en de vrijheid die het bestaan geeft. De tweede drieluik gaat over de geestelijke gezondheidszorg als organisatie van naastenliefde. Dit laat het geweld zien van dwang & drang en protocollen, maar ook de onvoorwaardelijkheid en soms onbegrensdheid van hulp verlenen. De laatste drieluik gaat over het huwelijk als organisatie van seksuele liefde. Een huwelijk biedt stabiliteit, veiligheid en ontwikkeling. Het bevat ook een exclusiviteit die de ontwikkeling van andere relaties weg organiseert.
Mijn werk is met liefde gemaakt en vanwege privacy redenen niet op de website te bekijken. Mocht je nu staan te popelen: stuur dan een mail naar jannekehengeveld@gmail.com.”

E-mail: jannekehengeveld@gmail.com
Linkedin: https://nl.linkedin.com/in/janneke-hengeveld-slöetjes-451527138